Bodystore Rabattkod och Erbjudanden 2020

På Bodystore kan du handla hälsokost, livsmedel och skönhetsprodukter från välkända märken till låga priser. De är en del av Qliro-gruppen tillsammans med andra stora företag som Gymgrossisten, Nelly och CDON. När du handlar på Bodystore kan du ofta handla med rabatt under... Read More

SEARCH

Bodystore rabattkod för billigare hälso- och skönhetsprodukter
Bodystore har ofta kampanjer och erbjudanden som ger dig bättre pris på dina produkter. Vi på SvD rabattkoder har exempelvis en exklusiv Bodystore rabattkod under utvalda perioder som ger dig 100 kronors rabatt på köp över 500 kronor.

Vi jobbar aktivt för att samla aktuella erbjudanden, rabatter och kampanjer från Bodystore på vår rabattkod-sida. Detta gör att du endast behöver besöka en sida för att hitta de allra bästa butikerna i dina favoritbutiker, däribland Bodystore.

Populära produkter och varumärken
Handla produkter från kategorier som:

Hälsokost
Livsmedel
Skönhet
Sport
Home
Handla bland populära varumärken som:

Urtekram
Fit Kit
Holistic
Vitaprana
Biofood
Detta får du när du handlar på Bodystore
Bodystore bjuder alltid på fri frakt när du handlar. Normalt får du dina varor inom 1-3 dagar efter din beställning. Dina varor levereras antingen med PostNord eller Bring. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med dina produkter så bjuder Bodystore även på fria returer. Du behöver inte heller oroa dig över att du ska hitta dina produkter billigare någon annanstans, Bodystore har nämligen också prisgaranti på sina produkter. De är även certifierade av Trygg E-Handel vilket innebär att du som kund kan känna dig säker när du handlar.

Bodystore

Om du har några frågor kan du självklart alltid kontakta Bodystores kundtjänst. De hjälper dig gärna med dina frågor. Du kan ofta även hitta information om de flesta vanliga frågorna på Bodystores sida. Så ta en titt där först om det är något du undrar över.

Inspirerande innehåll från Bodystore
Är du osäker på hur du kan börja leva ett hälsosammare liv? Inga problem, Bodystore hjälper dig! Under kategorin Inspiration har de samlat information som hjälper dig att ta första steget mot ett hälsosammare liv.

Gå med i Bodystores kundklubb
Gå med i Bodystores kundklubb för att få tillgång till ännu fler rabatter. Bodystore erbjuder speciella deals till sina medlemmar. Du får även bonuspoäng på dina köp när du handlar som inloggad medlem. Kom ihåg att du får bonuspoäng efter avdragen rabatt, detta innebär att om du använder en rabattkod kan det verka som att du fått mindre poäng än du trodde. Detta är dock som det ska. Även Bodystores kundklubb-erbjudanden samlar vi på vår sida så att du slipper leta på andra sidor än vår.

© Designed With Love By SpoonThemes