Kitchentime Rabattkoder och Erbjudanden 2020

För alla som älskar matlagning är rätt redskap viktigt. Både utseende och funktionalitet gör matlagningsupplevelsen och tiden i köket mer givande. Köksredskap och produkter är även perfekta presenter både som julklapp, födelsedagspresent och bröllopspresent. Därför har Kitchentime... Read More

SEARCH

Företaget som grundades 2010 har som mål att bli Nordens största nätbutik på nätet. Idag finns de representerade i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Produkter till både inomhus- och utomhusbruk

I det stora sortimentet hittar du produkter som passar till såväl matlagning, bakning och bartending hemma som produkter till grillning och uteköket.

Stort urval av välkända märken

I det stora urvalet hos KitchenTime hittar du hundratals välkända märken till exempel Bloomingville, Kosta Boda, Kärcher, Kenwood, Global, Smeg, Stelton, SodaStream, Crock-Pot, Tefal, Moulinex. Severin, Jamie Oliver, Skagerak, Nordic Cooker, de Buyer, Ronneby Bruk, Fiskars och många fler.

Inspireras av KitchenTime Magazine

KitchenTime Magazine är en tidning i bloggformat! Den uppdateras kontinuerligt med recept, inspiration kring heminredning, skötselråd, information om spännande varumärken, intervjuer och information om produktnyheter. Allt för att du ska kunna hålla dig uppdaterade om de senaste nyheterna inom den kulinariska världen.

KitchenTime på sociala medier

Om du vill hänga med i det senaste som händer på KitchenTime, få uppdateringar om existerande kampanjer eller enkelt komma i kontakt med företaget så kan du följa dem i sociala medier. Kitchen Time tror på att göra sig själva lättillgängliga för sina kunder, därför hittar du dem på både Facebook och Instagram.

Smidig köpupplevelse

Hos KitchenTime kan du välja att betala med betalkort som Visa och Mastercard eller via en kostnadsfri faktura från Klarna. För att du ska ha tid att bestämma dig om du vill behålla dina nya köksprodukter eller inte, erbjuder KitchenTime hela 365 dagars öppet köp när du handlar, detta gäller både varor till ordinarie pris och varor som du handlat under en kampanj eller med en KitchenTime rabattkod. Dessutom får du alltid fri frakt när du handlar för mer än 499 kr. Självklar kan du alltid kontakta deras kunniga kundtjänst om du har några frågor kring ditt köp.

Handla med en KitchenTime rabattkod

Hos Kitchen time kan du ofta handla med en värdekod, rabattkod eller med ett förmånligt erbjudande under en av deras många kampanjer. Detta ger dig extra bra pris är du handlar eftersom att du ofta får riktigt bra pris på dina produkter. Här på sidan har vi samlat aktuella erbjudanden som du kan använda dig av när du handlar. Allt du behöver göra om du har en KitchenTime rabattkod är att ange den i det dedikerade fältet för värdekod i kassan och aktivera den.

Om din rabattkod inte fungerar kan du kontrollera att giltighetstiden inte har gått ut, att villkoret för din KitchenTime rabattkod har uppfyllts (ofta måste man till exempel handla för ett visst belopp eller inom en viss kategori för att erhålla sin rabatt) och att du har kopierat in den ordentligt i fältet. Det är nämligen väldigt enkelt att råka kopiera in ett mellanslag för mycket eller råka kopiera allt förutom den första bokstaven i en rabattkod.

© Designed With Love By SpoonThemes